Indlæser kort
Visning
Normal Midnight Family Fest Open dark Riverside Ozan
Min placering Fuld skærm

Populære hoteller

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Centre Point Sukhumvit 10

  No.39, Soi Sukhumvit 10, Sukhumvit Road, Klongtoey, Bangkok 10110, Thailand

528 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Hotel De Moc

  Ban Phan Thom, Phra Nakhon, Bangkok 10200, Thailand

370 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
ibis Bangkok Siam

  927 Rama I Rd, Khwaeng Wang Mai, Khet Pathum Wan, Krung Thep Maha Nakhon 10330, Thailand

414 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Narai Hotel

  222 Silom Road, Bangkok 10500, Thailand

489 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Anantara Sathorn Bangkok Hotel

  36 Naradhiwas Rajanagarindra Rd, Thung Maha Mek, Khet Sathon, Krung Thep Maha Nakhon 10120, Thailand

450 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
President Park Bangkok

  Soi Sukhumvit 24, Khwaeng Khlong Tan, Khet Khlong Toei, Krung Thep Maha Nakhon 10110, Thailand

352 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Millennium Hilton Bangkok

  123, Charoen Nakhon Rd, Khlong Ton Sai, Khlong San, Bangkok 10600, Thailand

920 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Ibis Bangkok Riverside

  Charoen Nakhon Rd, Khwaeng Bang Lamphu Lang, Khet Khlong San, Krung Thep Maha Nakhon 10600, Thailand

312 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Mercure Bangkok Siam

  927 Rama I Rd, Khwaeng Wang Mai, Khet Pathum Wan, Krung Thep Maha Nakhon 10330, Thailand

559 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok

  Ratchadamri Rd, Khwaeng Lumphini, Khet Pathum Wan, Krung Thep Maha Nakhon 10330, Thailand

808 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Novotel Bangkok Fenix Silom

  320 Si Lom, Khwaeng Suriya Wong, Khet Bang Rak, Krung Thep Maha Nakhon 10500, Thailand

460 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Prince Palace Hotel

  Khlong Maha Nak, Pom Prap Sattru Phai, Bangkok 10100, Thailand

391 kr. avg/night

Bangkok - Den kaotiske, thailandske hovedstad

Mange danskere forbinder udelukkende Thailand med billige drinks, billige jakkesæt og fantastiske badeferier, og det er da også noget af det, som thaierne er stolte af at kunne tilbyde deres mange turister. Det kan dog hurtigt blive for meget med al den badeferie, og hvis du gerne vil opleve det mere autentiske Thailand, så er et besøg til landets hovedstad Bangkok et absolut must. Bangkok er en af verdens hurtigst voksende byer, og byen emmer af ægte thailandsk stemning, madlavning og charme. Overalt, hvor du går i gaderne, vil du opleve i hobetal af gaderestauranter med fantastisk mad til ingen penge, og byens store diversitet gør, at thaierne er utrolig venlige og taknemmelige for, at du har valgt at besøge deres fantastiske land. Herudover er Bangkok hjemstedet for nogle af verdens flotteste og mest imponerende tempelkomplekser, der vil tage pippet fra selv den mest kulturinteresserede buddhist, og der er rig mulighed for at gå på opdagelse i de mange små sidegader. Herudover får du rig mulighed for at udforske den thailandske trafik, der er mildest talt kaotisk at bevæge sig rundt i – på den helt fede måde! Bangkok er en pulserende storby med oaser af små lokalsamfund, der møder moderne skyskrabere, og det er med til at gøre byen til én af de mest interessante byer i verden!

Seværdigheder i Bangkok

Bangkok er så rig på kulturelle indtryk, at det kan være svært at omfavne hele byen på kun én ferie, hvorfor mange også gang på gang vender tilbage til byen. Når det så er sagt, så er der nogle helt særlige ting, som du ikke må misse, når du besøger den thailandske hovedstad, og disse vil vi indvie dig i herunder.

The Grand Palace

Bangkoks største turistattraktion er ubetinget Grand Palace, der er et enormt tempelkompleks midt inde i byen. Komplekset strækker sig over hele 218.400 m2 og består af mere end 200 forskellige bygninger, hvoraf mange af dem er imponerende templer, hvor der bestemt ikke er sparet på hverken guld eller ædelstene! Selve Grand Palace, der er hovedbygningen, er voldsomt imponerende at stå foran, ligesom den smaragdgrønne buddha er placeret i et centralt tempel i komplekset. Du kan ikke være i Bangkok uden at lægge vejen forbi Grand Palace – det vil du helt sikkert ikke fortryde!

Cykeltur gennem Bangkoks snævre gader

En af de mest interessante seværdigheder i Bangkok er faktisk bare byen selv. Fordi Bangkok er så forskelligartet og charmerende, så er det klart at anbefale, at du ser byen fra sadlen på en cykel. Det lyder helt grotesk, men faktum er dog, at det er en helt unik oplevelse at opleve alt fra den dybeste slum med ekstremt smalle gader til den junglelignende halvø, som byen også indeholder, fra en cykel. Det anbefales at have cykelhjelm på – du bevæger dig trods alt rundt i verdens farligste trafik – men du behøver ikke at være bange: Thaierne er utrolig overbærende og venlige!

Wat Arun og Wat Pho

To templer, som du også bare skal se, når du er i Bangkok er Wat Arun og Wat Pho. Wat Arun kaldes også for solnedgangstemplet, og det helt unikke ved det er, at du kan få lov at klatre op af de mange trin til templets top. Her venter dig en udsigt i verdensklasse, som helt sikkert er pengene værd. Wat Pho huser den liggende buddha, der er en enorm buddhastatue, der ligger ned på siden. Det lyder skørt, og det er det på sin vis også, men du må ikke snyde dig selv for at se denne unikke buddhafigur!

Hvordan finder jeg billige hoteller i Bangkok?

Som mange danskere nok ved, så er Thailand et fantastisk land at feriere i for danskere, da tingene er vanvittigt billige. Dette gælder på sin vis også for hotellerne i landet og i hovedstaden, hvor du for meget få penge kan få relativt meget luksus. De billige hoteller i Bangkok står derfor i kø for at have dig som gæst, men der er dog nogle ting, du bør have dig for øje!

Kig efter hoteller omkring et skytrain eller omkring floden

Når der er så mange billige hoteller i Bangkok, så kan man meget nemt blive forblændet af deres luksuriøse indre og lidt glemme, hvordan de ligger i forhold til infrastrukturen. Det er nemlig de færreste, der har mod på at leje en bil, og du bør derfor tænke transporten ind i dine hotelplaner. Der findes mange billige hoteller i Bangkok, der ligger ud til floden og i nærheden af et skytrain, og disse er optimale, hvis du gerne vil rundt til de store turiststeder med den billigste transport. Som oftest vil hotellerne være billigere, hvis de ligger i 2. eller 3. række fra floden, men så længe du er i nærheden af floden, så er det intet problem.

Hold dig væk fra de helt billige hoteller

Det lyder fuldstændig åndssvagt, men lad være med at tage det allerbilligste hotel i et område. Der findes så mange billige hoteller i Bangkok, at det er dumt at spare 100 kr. ved et hotel, der f.eks. er fyldt med insekter, og du gør derfor klogt i at lade de allerbilligste hoteller være i fred. Dette kan du tillade dig, fordi alt er så billigt, men hvis du alligevel vil spare flest mulige penge, så vælg det billigste hotel der samtidig har de bedste anmeldelser – så burde der ikke være de helt store problemer.

Bestil i regntiden

Hvis du tør satse, så kan du spare rigtig meget på de billige hoteller i Bangkok, hvis du bestiller i det, der er den thailandske regntid. Hotellerne sætter ofte priserne langt ned for at lokke turister til, men vær opmærksom på, at det virkelig kan regne voldsomt i flere uger i træk, hvorfor det er en lidt risikabel løsning.

Eksempler på gode og billige hoteller i Bangkok

I og med at de billige hoteller i Bangkok på sin vis hænger på træerne, så har vi herunder valgt et par gode hoteller ud, der både er billige, men som også er relativt luksuriøse til prisen. Mange gange skifter priserne meget, hvorfor en søgning på en rejseportal også er en god ide!

New Road Guest House

Vil du have et billigt hotel med gode faciliteter, så bør du kigge lidt på New Road Guest House. Hotellet er beliggende i centrum af Bangkok med nærhed til floden, og du kan få et dobbeltværelse for ca. 140 kr. pr. nat i den tørre sæson. Der er endda inkluderet gratis WiFi, og det er et solidt 3-stjernet hotel til prisen. Her kan du få en god nats søvn og være veludhvilet til en ny dag med oplevelser!

Astera Sathorn

Astera Sathorn er et 4-stjernet hotel, der ligger tæt på centrum, floden og skytrain, hvilket gør det til den ideelle base for udforskning af byen. Du kan få et dobbeltværelse med gratis WiFi for omkring 200 kr. pr. nat, og hotellet har ganske fine faciliteter til prisen. Et andet godt bud på et af de billige hoteller i Bangkok, som helt sikkert er til at komme i nærheden af for penge!