Indlæser kort
Visning
Normal Midnight Family Fest Open dark Riverside Ozan
Min placering Fuld skærm

Populære hoteller

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Catalonia Avinyó

  Carrer d'Avinyó, 16, 08002 Barcelona, Spanien

0 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
H10 Metropolitan

  Rambla de Catalunya, 7, 08007 Barcelona, Spain

0 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
NH Collection Barcelona Gran Hotel Calderón

  Rambla de Catalunya, 26, 08007 Barcelona, Spanien

0 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Hotel Nextto

  Carrer del Rosselló, 242, 08008 Barcelona, Spanien

0 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Silken Concordia

  Av. del Paraŀlel, 115, 08004 Barcelona, Spanien

0 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Acta Atrium Palace

  Gran Via de les Corts Catalanes, 656, 08010 Barcelona, Spanien

0 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Petit Palace Boqueria Garden

  Carrer de la Boqueria, 10, 08002 Barcelona, Spanien

0 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Hotel Barcelona Center

  Carrer de Balmes, 103-105, 08008 Barcelona, Spanien

0 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Catalonia Barcelona Plaza

  Plaza España, 6-8, 08014 Barcelona, Spanien

0 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Barceló Raval

  Rambla del Raval, 17-21, 08001 Barcelona, Spanien

0 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
BCN Urban Hotels Gran Rosellon

  Carrer del Rosselló, 174-176, 08036 Barcelona, Spanien

0 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Astoria

  Carrer de París, 203, 08008 Barcelona, Spanien

0 kr. avg/night

Barcelona - Den fantastiske catalanske hovedstad

Barcelona er en fantastisk by at opholde sig i. Så simpelt kan det faktisk sættes op! Byen har alt lige fra kulinariske- og sportslige oplevelser til de mere højkulturelle- og museumsprægede oplevelser, og du vil opleve en hjertevarme fra det catalanske folkefærd, som du hurtigt vil komme til at savne, når du endelig må forlade byen igen. Byen er naturligvis mest kendt for sin sportsklubber under navnet, F.C. Barcelona, der indenfor bl.a. fodbold og håndbold er nogle af verdens bedste hold, men byen er så meget mere end det! Shopping, kultur og badestrand er alt sammen at finde i byen, hvilket gør Barcelona til den perfekte destination for mere end bare sportslige udfoldelser. Dette er alt sammen kombineret med det fantastiske klima, der om sommeren sørger for stabile temperaturer omkring 30 grader og høj sol, og om vinteren holder sig på respektable 10-15 grader. Barcelona er altså en interessant by året rundt, hvilket også har været med til at gøre den til en meget eftertragtet turistby!

Seværdigheder i Barcelona

Som allerede nævnt indeholder Barcelona alle de ting, der gør den til en rigtig god og venlig turistby. Der er oplevelser omkring hvert et gadehjørne, og du vil gang på gang blive overrasket over byens fantastiske arkitektur og hjertevarme. Der er dog nogle seværdigheder, som du bare SKAL se i Barcelona, og disse vil vi kort nævne herunder.

Camp Nou Experience

En seværdighed, som er et absolut must for enhver, der er den mindste smule interesseret i sport, er Camp Nou Experience. Camp Nou er hjemmebanen for fodboldklubben F.C. Barcelona, der er i verdens absolutte elite, og det er imponerende at træde ind på tilskuerpladserne på dette kæmpe stadion, der kan rumme knap 100.000 mennesker! Herudover får du adgang til det imponerende museum, der er dedikeret til alle de mange triumfer, som klubben har opnået fordelt på dens mange afdelinger: Fodbold, håndbold, basket osv. Alt i alt en imponerende oplevelse, der helt sikkert kan anbefales!

Sagrada de la Familia

Et af Barcelonas største og bedst kendte vartegn er kirken, Sagrada de la Familia, der troner op over byen og kan ses fra stort set overalt. Kirken er tegnet af den verdensberømte arkitekt, Antoni Gaudi, og den betragtes som hans mesterværk. Det helt specielle ved kirken er de tusindvis af detaljer, som Gaudi har haft fingerende i – lige fra staturer til figurer i murværket – og det faktum, at den stadig den dag i dag ikke er færdiggjort trods mere end 100 års byggeri! Det er en fascinerende oplevelse at gå rundt i og omkring kirken, og du kan endda komme op i toppen, hvor der venter en fantastisk udsigt over Barcelona.

La Rambla

Ramblaen er en anden oplevelse, som du bestemt ikke må misse på din rejse til Barcelona. Ramblaen er Barcelonas helt store markedsgade, hvor der dagen og aftenen lang er utallige boder og butikker at opleve! Stemningen i denne gågade er helt elektrisk, og du vil blive mødt af mange forskellige typer af mennesker – fra fine og fornemme folk til tiggere og lommetyve! Den mere end 1 km lange gade er helt fantastisk at befinde sig i, og du kan let bruge flere timer på at shoppe og suge indtryk til dig her!

Hvordan finder jeg billige hoteller i Barcelona?

Barcelona lever hovedsageligt af byens turisme, og dens ekstreme popularitet er også afspejlet i priserne på overnatninger i byen. Du kan let komme til at betale mange penge for relativt lidt som turist, og derfor er det en god ide at lede efter billige hoteller i Barcelona ud fra nedenstående gode råd, som vi gerne vil dele med dig!

Centrum og La Rambla er no-go

Hvis du er interesseret i at spare penge på dine overnatninger, så der er flere penge til oplevelser og shopping, så er det bedste råd, du kan få til byen Barcelona, at søge væk fra centrum og især Ramblaen! Hvis der er noget, der skruer priserne i vejret, så er det nærheden til de største turistattraktioner, hvorfor især en position midt på Ramblaen eller i nærheden af Sagrada de la Familie vil betyde, at hotellernes værelser er eftertragtede og ekstremt dyre. Derfor bør du lede efter hoteller, der ligger længere væk fra centrum, og det begrænser dig på ingen måde, da den offentlige transport (bus og metro) kører godt og er relativt billig at bruge.

Undgå industriferier og gå på kompromis med stjernerne

Som altid, når man snakker om store turistbyer, er der store problemer med høje priser og overbelagte hoteller i de store industriferier, der er generelle for stort set hele Europa. Dette gælder især for sommerferien, hvor rigtig mange mennesker har fri, og derfor er med til at presse priserne på hotelværelser i vejret. Derfor er det altid gode råd at undgå at feriere i de store industriferier for at finde de billige hoteller i Barcelona. Dette er ikke nødvendigvis let, og derfor har vi også et andet godt råd i forbindelse hermed: Gå på kompromis med hotellets stjerner.

Et hotels stjerner er kun vejledende for, hvorvidt det er et godt hotel eller ej. Stjernerne er primært et udtryk for de generelle faciliteter på hotellet, men når du er i en storby som Barcelona, hvor du primært opholder dig i byens liv, så er det måske mindre vigtigt, at der er indendørs pool på dit hotel. Tænk derfor over dine behov og se, om du ikke kan nøjes med et 3-stjernet hotel til fordel for et 5-stjernet!

Eksempler på gode og billige hoteller i Barcelona

For at hjælpe dig med at komme godt i gang med jagten efter de billige hoteller i Barcelona, har vi herunder samlet et par gode bud på gode, men samtidig billige hoteller i Barcelona by.

Laumon

Hvis du leder efter et solidt, men også billigt, 3-stjernet hotel, så er Laumon et rigtigt godt bud til dig, der bare gerne vil opleve Barcelona! Hotellet tilbyder et dobbeltværelse til omkring 400 kroner pr. nat og ligger lidt i udkanten af centrum. Der er gratis WiFi, og du får et hotel, der alt i alt er anbefalet af de fleste af deres gæster. Et godt budget-hotel til dig med pengepungen på rette sted!

Ayre Hotel Gran Via

Ayra Hotel er et andet godt eksempel på de billige hoteller i Barcelona! For omkring 500 kr. pr. nat får du et dobbeltværelse på dette 4-stjernede hotel, der ligger godt placeret i forhold til lufthavn, by og metro. Igen er der gratis WiFi til alle gæster, og der er endda restaurant, hvor du kan nyde en solid morgenmad. Et lidt dyrere alternativ til dig, der gerne vil have en smule mere luksus på din rejse!