Indlæser kort
Visning
Normal Midnight Family Fest Open dark Riverside Ozan
Min placering Fuld skærm

Populære hoteller

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Leonardo Hotel Berlin

  Wilmersdorfer Str. 32, 10585 Berlin, Tyskland

365 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
nhow Berlin

  Stralauer Allee 3, 10245 Berlin, Tyskland

730 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Quentin Boutique Hotel

  Neue Kantstraße 1, 14057 Berlin, Tyskland

534 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Park Plaza Berlin Kudamm

  Joachimsthaler Str. 28, 10719 Berlin, Tyskland

627 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Berlin Marriott Hotel

  Inge-Beisheim-Platz 1, 10785 Berlin, Tyskland

915 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Crowne Plaza Berlin – Potsdamer Platz

  Hallesche Str. 10, 10963 Berlin, Tyskland

543 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Hotel AMANO Grand Central

  Heidestraße 62, 10557 Berlin, Tyskland

489 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Berlin Plaza Hotel am Kurfürstendamm

  Knesebeckstraße 63, 10719 Berlin, Tyskland

435 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Novum Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

  Charlottenstraße 66, 10117 Berlin, Tyskland

365 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
acama Hotel & Hostel Kreuzberg

  Tempelhofer Ufer 8-9, 10963 Berlin, Tyskland

268 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
25hours Hotel Bikini Berlin

  Budapester Str. 40, 10787 Berlin, Tyskland

924 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
The Mandala Hotel

  Potsdamer Straße 3, 10785 Berlin, Tyskland

1.118 kr. avg/night

Berlin - Europas historiske epicenter

Tyskland har været igennem meget gennem tiden, hvor landet bl.a. har været den helt centrale spiller i de to meget blodige verdenskrige, som specielt har haft stor indflydelse på Europa. Denne historiske indflydelse på godt og ondt flyder gennem ens tanker, når man bevæger sig rundt i de fantastiske rammer, som Berlin må siges at være! Berlin er en pulserende storby, hvor man dog langt fra har glemt sine historiske begivenheder, og byen indeholder bestemt noget for enhver smag. Hvis ikke du er interesseret i historie og kultur, så kan du gå ombord i Berlins mange indkøbsgader, hvor du finder ny mode og gode shoppemuligheder, og hvor især det berømte modecentrum Kurfürstendamm står som en klar, stor spiller på markedet. Er shopping heller ikke interessant, så nyd i stedet den fantastiske stemning og varme, som især kan findes på de mange lokale spisesteder, hvor du kan blive serveret den klassiske ”Currywurst mit Sauerkraut” og nyde den i gode rammer. Samlet set er Berlin en fantastisk turistby, hvor man let kan bruge mere end en uge i selskab med det tyske folk!

Seværdigheder i Berlin

Som nævnt er Berlin på mange måder Europas historiske epicenter. Dette kommer især til udtryk i de mange historiske seværdigheder, der minder én om de forfærdelige begivenheder, der foregik under og efter 2. verdenskrig, og som stadig den dag i dag præger det tyske folk. Dette er dog langt fra det eneste, som du kan opleve i den fantastiske hovedstad, Berlin!

Brandenburger Tor og Checkpoint Charlie

Hvis du er bare den mindste smule interesseret i verdenshistorien, så kan du simpelthen ikke komme udenom de to verdenskendte seværdigheder: Brandenburger Tor og Checkpoint Charlie! Nyd de ikoniske omgivelser omkring det mageløse bygningsværk, Brandenburger Tor, hvor muren gik meget tæt forbi, da Tyskland var delt op i øst og vest, og fortsæt gennem den imponerende byport og gå videre ned mod Checkpoint Charlie.

Checkpoint Charlie var den mest kendte grænseovergang mellem den sovjetiske- og amerikanske sektor i Berlin, og den er den dag i dag bevaret som et symbol på den kulturelle og historiske værdi, som den symboliserer. Den dag i dag står der, for turisternes skyld, stadig en grænsevagt ved overgangen, og du kan med garanti mærke historiens vingesus, når du befinder dig på dette historiske sted!

Olympiastadion Berlin

En seværdighed i en lidt anden boldgade, bogstaveligt talt, er det olympiske stadion i Berlin, som den dag i dag er hjemmebane for hovedstadsklubben, Hertha Berlin, og det tyske landshold i fodbold. Det var på dette stadion, at den sorte amerikaner, Jesse Owens, i 1936 vandt 4 OL-guldmedaljer for næsen af Hitler, og dermed satte hans visioner på plads i den henseende.

Det imponerende stadion, der kan rumme knap 75.000 mennesker, emmer stadig af dets historiske betydning i dag, hvor du kan vandre rundt omkring inde på stadionet og nyde dets imponerende rammer! Et must-see for enhver sportsinteresseret person i familien!

Den jødiske kirkegård

Tilbage i det historiske perspektiv er det klart at anbefale at tage ud og se det imponerende mindesmærke, som er rejst for alle de jøder, der blev dræbt under Hitlers holocaust i forbindelse med 2. verdenskrig. Mindesmærket, som ligger tæt ved Brandenburger Tor, består af 2.711 betonpiller i forskellige størrelser og strækker sig over hele 19.000 m2. Det er et indre mindre end imponerende syn, der helt sikkert vil få dig til at miste pusten i et øjeblik, når du kommer til at tænke på de flere millioner jøder, der blev dræbt under Nazi-Tyskland. Ét af verdens største mindesmærker er helt sikkert værd at se i Berlin!

Hvordan finder jeg så billige hoteller i Berlin?

Det siger lidt sig selv, at Berlin, med byens position på verdenskortet og med byens historie, er en af verdens mest kendte turistbyer, der hvert år bliver besøgt af mange millioner turister. Dette betyder, at det ikke nødvendigvis er de billige hoteller i Berlin, der er flest af, og derfor vil vi gerne give dig nogle tips til, hvordan du finder billige hoteller i Berlin!

Bo i de lidt mindre attraktive bydele

Berlin er en kæmpe stor by, og der er derfor naturligvis nogle af bydelene, der er mere eftertragtet at bo i end andre. Dette betyder en del for prisen, der i de ”bedste” og mest eksklusive bydele kan være relativt høj. Et godt råd til billige hoteller i Berlin er derfor, at du søger mod de bydele, der er lidt mindre eftertragtede. Dette gælder især for de nordlige regioner i Berlin, der ikke nødvendigvis er kendt for deres store tiltrækning af turister, men som faktisk har overraskende mange gode hoteller til relativt billige penge. Du kan derfor spare en del på at søge mod disse bydele – den offentlige transport i Berlin er fantastisk, så det betyder reelt ikke så meget, hvor du bor i byen!

Undgå de ”turistede perioder”!

Som med alle andre byer, der lever højt på deres turisme, er Berlin en by, der er bedst at besøge sidst i foråret, hvor du både får acceptabelt vejr og undgår de klassiske ferieuger. For ved at undgå de såkaldte ”turistede perioder” omkring bl.a. sommerferien osv., kan du finde frem til nogle af de helt billige hoteller i Berlin, hvor pris og kvalitet slet ikke hænger sammen – hvilket er positivt for dig og din pengepung! Udover sommerferien kan det være ret bekosteligt at bo i Berlin op til jul, da byens julemarkeder og udsmykning ofte tiltrækker sig stor opmærksomhed fra turister!

Eksempler på gode og billige hoteller i Berlin

Vi ved, hvor svært det kan være at finde rundt i hoteljunglen på egen hånd, og derfor har vi taget os den frihed at finde et par gode bud på de billige hoteller i Berlin til dig herunder, så du måske kan blive inspireret!

Hotel St. Michaels Heim

Dette smukke hotel er bestemt et fantastisk eksempel på de billige hoteller i Berlin! Hotellet ligger lidt vest for byen – ca. 3 km fra Kurfürstendamm – og du kan nyde dette 3-stjernede hotel for omkring 270 kr. pr. nat i et dobbeltværelse. Dette er en fantastisk pris, når man ser på hotellets kvalitet, og du får overraskende meget hotel for pengene her. Omgivelserne er fantastiske, og med den offentlige transport er du i centrum af Berlin på 0,5! Et hyggeligt og smukt hotel til en fornuftig pris!

VCH Hotel Carolinenhof

Leder du efter et lidt mere centralt placeret hotel i Berlin, så er VCH Hotel Carolinenhof et særdeles godt bud! Hotellet er 3-stjernet og ligger ca. 1,2 km fra Kurfürstendamm, og du kan få et delt dobbeltværelse for ca. 400 kr. pr. nat. For denne pris får du bestemt et af de bedste billige hoteller i Berlin, og der er endda gratis WiFi inkluderet! Du vil med garanti få en god nats søvn hos dette gode og billige hotel!