Indlæser kort
Visning
Normal Midnight Family Fest Open dark Riverside Ozan
Min placering Fuld skærm

Populære hoteller

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Saffron Hotel

  Al Rigga Road , Behind ADCB Bank، 34 C Street - Dubai - De Forenede Arabiske Emirater

591 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Eureka Hotel

  41 B St, Al Rigga Road, Behind ADCB Bank, Deira - Dubai - De Forenede Arabiske Emirater

503 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Coral Dubai Deira Hotel

  Al Muraqqabat Street , Deira - Dubai - De Forenede Arabiske Emirater

625 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Orchid Hotel

  40 C St,Deira,Al Rigga Area,Near Deira Clock Tower - Dubai - De Forenede Arabiske Emirater

432 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Holiday Inn Dubai – Downtown Dubai

  Al Rigga Street,Deira,Near Al Rigga Metro Station - Dubai - De Forenede Arabiske Emirater

675 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
California Hotel Dubai

  Al Nakhal Rd ,Deira - Dubai - De Forenede Arabiske Emirater

379 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Marco Polo Hotel

  Al Mateena St,Al Muteena,Deira - Dubai - De Forenede Arabiske Emirater

568 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Star Metro Deira Hotel

  Salahuddin Road,Al Muteena,Opp Reef Mall - Dubai - De Forenede Arabiske Emirater

670 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Sun & Sands Hotel

  37th Street, Al Rigga Road, Clock Tower, Deira, Dubai - Dubai - De Forenede Arabiske Emirater

511 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Moscow Hotel

  Al Maktoum Road - Dubai - De Forenede Arabiske Emirater

662 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Mount Royal Hotel

  Al Burj St - Dubai - Forenede Arabiske Emirater

445 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
West Hotel

  171 Naif Rd - Dubai - De Forenede Arabiske Emirater

341 kr. avg/night

Dubai - Det ultimative symbol på ekstravagant materialisme

Hvis der er ét samlet symbol på verdens stigende fokus på materialisme, så må det næsten være den voksende storby Dubai i de Forenede Arabiske Emirater! Dubai er en voldsomt fascinerende og imponerende by, hvor tingene kun kan blive større og vildere, og hvor der konstant bygges og rykkes rundt på tingene, så byen kan vokse og vokse. Dubai er kendt for dens rekorder, for dens fantastiske klima, og for dens ufattelige rigdom – og dette gælder både for penge og for forskellige kulturer. Forståeligt nok er Dubai en rejsedestination, der ligger øverst på ønskesedlen for mange danskere, da det er en kæmpe oplevelse bare at befinde sig i en af verdens rigeste byer. Dubai har simpelthen ALT, hvad hjertet (og pengepungen) kan begære: Kolossale bygninger, dyre restauranter og hoteller, de fedeste biler og mange store oplevelser. Netop derfor er Dubai én af de mest besøgte byer i hele verden, og det gælder for alle typer af mennesker: Fra de almindelige turister som os og til det ultimative jetset, der lever et liv i luksus. Denne diversitet og ekstravagante overflod af materialisme er det, som drager folk til Dubai – og det er da også derfor, at du skal vælge Dubai som din næste rejsedestination!

Seværdigheder i Dubai

Eftersom Dubai forsøger at blive rekordernes holdeplads, så er der naturligvis læssevis af forskellige attraktioner og seværdigheder, som du bestemt skal se, når du er i byen. Det er dog værd at notere sig, at langt de fleste af seværdighederne koster en del penge at se; Dubai er udmærket klar over, at turisterne valfarter til byen og dens mageløse karakter! Vi har herunder udvalgt nogle af de seværdigheder, som i hvert fald ikke må gå din næse forbi i verdens materielle hovedstad!

Burj Khalifa

Burj Khalifa er måske Dubais mest kendte vartegn – og det er i hvert fald det største! Med sine 828 meter er skyskraberen nemlig kåret til verdens højeste bygning og verdens højeste menneskeskabte struktur, og vi lyver ikke, når vi siger, at det giver et enormt sug i maven at stå for foden af den. Selve bygningen huser alt fra dyre lejligheder til mindst ligeså dyre kontorer, og det er muligt at komme højt op i toppen på bygningen, hvis du vel at mærke ikke har højdeskræk!

Du kan vælge at tage den lynhurtige elevator op til 125. etage, eller du kan tage hele turen op i toppen på 148. etage – det er dog en særdeles kostbar tur, der nemt kan stå dig i op til 1200 kr. pr. person! Vi anbefaler dog helt sikkert, at du tager turen op til 125. etage, der er noget billigere og er en kæmpe oplevelse, du aldrig nogensinde vil glemme igen!

Dubai Mall og Dubai Aquarium

Lige for foden af Burj Khalifa ligger et af verdens største indkøbscentre målt på areal – Dubai Mall. Dette enorme indkøbscenter huser mere end 1200 butikker, og det råder også over egen skøjtebane, et enormt dinosaurskelet og selveste Dubai Aquarium, der er placeret midt i centeret. Her kan du få mange timer til at gå, men det er helt sikkert en oplevelse at se butikker i top stand – og med næsten én ansat for hver kunde!

Når du alligevel befinder dig i Dubai Mall, så er det også med at få set Dubai Aquarium. Igen betaler du en lidt pebret pris, men det er virkelig et akvarium i verdensklasse! Her kan du se dyreliv fra alle verdens have, og de har vitterligt alt, når det kommer til fisk, hajer og andre dyr under havets overflade. Vil du ikke betale prisen kan du dog også se deres helt store akvarie udefra – et akvarie, der rager mere end 3 etager op i luften!

Hvordan finder jeg så billige hoteller i Dubai?

Eftersom Dubai er en af de rigeste byer i verden, så er der ikke noget, der hedder deciderede billige hoteller i Dubai. Dette gælder både pga. byens rigdom, men det gælder især, fordi byen bliver besøgt af så mange turister om året, at hotellerne meget sjældent har værelser, der står tomme. Når det så er sagt, så er der dog nogle forskellige faktorer, der kan bidrage til en lidt billigere hotelpris i den forjættede by, Dubai!

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Som med alle andre byer i hele verden, så handler hotelpriser i Dubai groft sagt om, hvor luksuriøst hotellet er, og hvor godt det ligger i forhold til indkøb, seværdigheder og centrum af byen. Dubai er en ENORM by, hvor der er mere end 20 km fra lufthavnen og ind til downtown, så der er derfor masser af muligheder for at finde zoner, hvor man kan finde nogle af de billige hoteller i Dubai.

Generelt gælder det, at du skal holde dig væk fra områderne omkring Dubai Mall, Atlantishotellet (Palm Jumeirah), Dubai Marina og området omkring det 7-stjernede Burj Al Arab hotel. Alle disse områder er 100 % turistområder, hvor der virkelig bliver taget et fast greb om din pengepung fra start til slut, og derfor kan du finde billige hoteller i Dubai, hvis du søger væk fra disse områder. Distancer betyder ikke så meget i Dubai, da taxaer er utrolig billige (ca. 100 kr. for 25 km kørsel), og du kan derfor roligt vælge et hotel, der ligger lidt væk fra alle disse turistfælder!

Sæsonen og luksusniveauet

Dubai er en by i de Forenede Arabiske Emirater, hvilket groft sagt betyder, at den er et no-go for turister i sommerperioden. Her kan temperaturerne ramme mere end 45 grader, hvilket gør det absolut ulideligt at opleve byen. Dette kan også ses på hotelpriserne, der rasler ned i sommerperioden, så hvis du ikke er bange for varmen, så kan du spare mange penge i denne periode! Du kan dog også vælge at booke dig ind på et af de billige hoteller i Dubai i perioden op til eller lige efter sommeren, hvor der også er lidt mindre run på hotellerne.

Herudover gælder det naturligvis, at luksusniveauet på hotellet hænger sammen med dets pris. Derfor kan vi ikke anbefale, at du booker dig ind på 4- og 5-stjernede hoteller, da de simpelthen ikke er til at komme i nærheden af for penge!

Eksempler på gode og billige hoteller i Dubai

Eftersom prisniveauet er stabilt højt i Dubai, så kan det være utrolig svært at finde frem til nogle ordentlige, billige hoteller i Dubai på egen hånd. Derfor kommer vi herunder med et par bud på nogle hoteller, som du kunne tage med i dine overvejelser. Bemærk dog venligst, at priserne kan variere meget for disse billige hoteller i Dubai!

Premier Inn Dubai Silicon Oasis

Et godt bud på et af de billige hoteller i Dubai er Premeir Inn, der ligger i den ikke så efterspurgte bydel: Dubai Silicon Oasis. Dette 3-stjernede hotel har gode anmeldelser over hele linjen, og du kan booke et dobbeltværelse i maj måned for kun 500 kr! Dette er utrolig billigt i Dubai, og du får endda gratis WiFi og kan frit benytte hotellets poolområde. Du skal dog tage taxa hver gang, at du skal ud at spise, men da taxa er billigt kan det sagtens betale sig!

Rove Downtown Dubai

Et andet godt bud på et af de billige hoteller i Dubai er Rove Downtown Dubai. Dette 3-stjernede hotel ligger i flotte rammer – kun 1 km fra Burj Khalifa – men er også lidt dyrere med en pris på omkring 900 kr. pr. nat. Dette er dog ikke nødvendigvis en høj pris i Dubai, og hotellet har fine faciliteter og gratis WiFi, hvilket gør det til et rimelig eksklusivt hotel i en prisklasse, der placerer det blandt de billige hoteller i Dubai!