Indlæser kort
Visning
Normal Midnight Family Fest Open dark Riverside Ozan
Min placering Fuld skærm

Populære hoteller

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
A&O Hamburg Reeperbahn

  Reeperbahn 154, 20359 Hamburg, Tyskland

80 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
ARCOTEL Onyx Hamburg

  Reeperbahn 1 A, 20359 Hamburg, Tyskland

661 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Hotel Hafen Hamburg

  Seewartenstraße 9, 20459 Hamburg, Tyskland

609 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Holiday Inn Hamburg

  Billwerder Neuer Deich 14, 20539 Hamburg, Tyskland

504 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
InterCityHotel Hamburg Altona

  Paul-Nevermann-Platz 17, 22765 Hamburg, Tyskland

369 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
MEININGER Hotel Hamburg City Center

  Goetheallee 11, 22765 Hamburg, Tyskland

327 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Hotel 66

  Hein-Hoyer-Straße 66, 20359 Hamburg, Tyskland

418 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Centro Hotel Keese

  Reeperbahn 19, 20359 Hamburg, Tyskland

247 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Lindner Hotel Am Michel

  Neanderstraße 20, 20459 Hamburg, Tyskland

486 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Centro Hotel North

  Reeperbahn 15, 20359 Hamburg, Tyskland

294 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Centro Hotel Le Boutique

  Brennerstraße 72, 20099 Hamburg, TysklandBrennerstraße 72, 20099 Hamburg, Tyskland

327 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Novum Hotel Norddeutscher Hof Hamburg

  Kirchenallee 24, 20099 Hamburg, Tyskland

303 kr. avg/night

Hamborg - Den gamle købstad med massivt vokseværk

Når mange mennesker tænker på en god by at være turist i, så tænker de fleste nok på en af de mange hovedstæder i Europa, der er spækket med liv og seværdigheder. Det er dog på mange måder synd, da fantastiske byer som Hamborg f.eks. meget ofte bliver overset. Byen er faktisk den andenstørste by i Tyskland – kun overgået af Berlin – og det er faktisk den 8. største by i Europa. Af denne grund står tingene heller ikke stille i den gamle købstad, hvor der er fantastisk stemning, hjertevarme folk og masser at se på. Hamborg er i de seneste 100 år vokset massivt i størrelse, og byen er bl.a. herved blevet kendt for deres store evner som industriby. Du finder mange af de største virksomheder indenfor bl.a. flyindustrien og havnefarten i byen, hvor bl.a. Airbus får samlet deres store fly. Den megen industri lyder måske ikke så sexet med et turistøre, men så er det heldigt, at Hamborg har masser af seværdigheder og oplevelser, som man kan bruge lang tid på! Én af disse er byens fodboldhold, Hamburger SV, som har ligget i landets bedste række i over 52 år, hvilket får mange folk til at valfarte til Hamborg for at opleve den fantastiske stemning på byens stadion, Volksparkstadion. Kort sagt er Hamborg en betagende og hyggelig by, hvor man kan nyde alt fra en forlænget weekend til en uges ferie!

Seværdigheder i Hamborg

Som tidligere nævnt er Hamborg blevet meget kendt for sin megen industri, men byen kan også præstere på andre fronter. Her tænkes især på turistfronten, hvor byens mange seværdigheder og hyggelige kroge trækker mange, især danskere, til. Nogle af disse vil vi gerne nævne herunder.

Miniatur Wunderland

Én af de seværdigheder, som Hamborg især er kendt for, er den fantastiske og enorme miniby, som kaldes Miniatur Wunderland. Byen er bygget op helt fra bunden, som man måske kender det fra modeltogbaner herhjemme, men folkene bag Miniatur Wunderland har taget det en hel banelængde længere! Den enorme miniby huser bl.a. verdens største modeltogbane, hvor man således har bygget en utrolig realistisk verden rundt om. Her kan du bl.a. se en detaljeret afbildning af Hamborg by, og derudover har folkene bag inkluderet en masse forskellige særsyn fra de største europæiske byer. Det er et virkelig imponerende syn, og både børn og voksne kan bruge flere timer i denne indendørs miniby!

Volksparkstadion

Hvis du er i Hamborg, og bare er den mindste smule sportsinteresseret, så vil du helt sikkert ikke fortryde et besøg på det legendariske Volksparkstadion. Stadionet ligger i udkanten af byen i smukke omgivelser, og det moderne stadion kan huse næsten 55.000 mennesker! Du kan vælge at få en guidet tour eller gå på opdagelse selv, men du vil helt sikkert få klart mest ud af det, hvis du kan time din rejse til byen og købe billetter til en af Hamburger SV’s hjemmekampe. Stemningen får alle danske stadioner til at blegne, og du vil helt sikkert få kuldegysninger, hvis du vælger denne løsning! Uanset hvad er det et imponerende besøg, du kan forvente på Volksparkstadion!

Hvordan finder jeg så billige hoteller i Hamborg?

Hamborg er generelt ikke en by, hvor der er så stort run på i forhold til turisme, men det betyder ikke nødvendigvis, at alle hotellerne kan fås for en slik! Leder du derfor efter et af de billige hoteller i Hamborg, så kan det være en rigtig god ide at tage højde for nogle specifikke ting, som vi vil gøre dig opmærksom på her!

Priserne stiger i specielle perioder

Som alle andre steder i verdenen har hotellerne i Hamborg i høj grad et øje på, hvad der foregår af arrangementer i byen, hvilket de mange gange sætter deres priser efter. Vil du derfor booke et af de billige hoteller i Hamborg, så er det en rigtig god ide at holde sig væk fra de specielle perioder. Når vi siger ”specielle perioder”, så drejer det sig især om perioden op til jul, da Hamborg her afholder deres verdenskendte julemarked. Dette trækker enorme mængder af turister til byen, hvilket kan få hotellerne til at sætte priserne op. Herudover skal du helst undgå de dyre hoteller tæt på Reperbahn eller Volksparkstadion, når Hamborg spiller hjemme, da disse også kan være enten udsolgte eller meget dyre!

Gå på kompromis med hotellets vurdering

Hamborg er som sådan ikke en by, der er kendt for de dyreste hotelpriser, og du skal derfor ikke gå og være bekymret for, om det er til at finde et af de billige hoteller, når du gerne vil til byen! Det kan dog være en rigtig god ide at gå lidt på kompromis med hotellets vurdering, når du leder efter de billige hoteller i Hamborg. Generelt er de fleste hoteller i Hamborg af ganske høj kvalitet, og det betyder derfor sjældent så meget for din oplevelse, hvorvidt hotellet f.eks. har 3 eller 4 stjerner. Herudover kan du sagtens søge lidt væk fra byen, hvis du oplever højere priser tæt på centrum, da den offentlige trafik i millionbyen kører stabilt og billigt for dig!

Eksempler på gode og billige hoteller i Hamborg

Hvis du ikke nødvendigvis har så megen erfaring i at lede efter de billige hoteller i Hamborg og andre steder, så frygt ej! Vi har nemlig herunder fundet et par gode eksempler på billige, men også gode, hoteller i Hamborg, således at du ikke selv behøver at lede efter disse!

Apartment Hotel Hamburg Mitte

Et af de billige hoteller i Hamborg, der ikke ligger alt for langt fra centrum, er Apartment Hotel Hamburg Mitte! Hotellet tilbyder et dobbeltværelse til omkring 500 kr. pr. nat, hvilket må siges at være en fornuftig pris. Herudover er der inkluderet gratis WiFi, og du kan ligeledes parkere din bil i beskyttende omgivelser ved hotellet. Med offentlig transport tager det omkring 15 minutter til centrum – det er derfor både et godt, men også et af de billige hoteller i Hamborg!

InterCityHotel Hamburg

Et andet godt bud på et af de billige hoteller i Hamborg er InterCityHotel Hamburg. Dette hotel ligger ligeledes centralt, og hotellet er spritnyt fra inderst til yderst, hvorfor et dobbeltværelse til kun ca. 550 kr. pr. nat må siges at være et røverkøb! Du får selvfølgelig gratis WiFi og god udsigt til bl.a. Hamborgs tv-tårn, hvilket gør dette hotel til en perle i det centrale Hamborg!