Indlæser kort
Visning
Normal Midnight Family Fest Open dark Riverside Ozan
Min placering Fuld skærm

Populære hoteller

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Adina Apartment Hotel Copenhagen

  Amerika Pl. 7, 2100 København

0 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Hilton Copenhagen Airport

  Ellehammersvej 20, 2770 Kastrup

0 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Avenue Hotel Copenhagen

  Åboulevard 29, 1960 Frederiksberg C

0 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Copenhagen Strand

  Havnegade 37, 1058 København K

0 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Hotel SP34

  Sankt Peders Stræde 34, 1453 København K

0 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
First Hotel Copenhagen

  Molestien 11, 2450 København SV

0 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Zleep Hotel Copenhagen City

  Helgolandsgade 14, 1653 København V

0 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Cabinn Scandinavia

  Vodroffsvej 55, 1900 Frederiksberg C

0 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Hotel du Nord

  Colbjørnsensgade 14, 1652 København

0 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Park Inn by Radisson Copenhagen Airport

  Engvej 171, 2300 København S

0 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Hotel Ansgar

  Colbjørnsensgade 29, 1652 København V

0 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Copenhagen Star Hotel

  Colbjørnsensgade 13, 1652 København V

0 kr. avg/night

København - Vores elskede hovedstad

Langt de fleste danskere er stolte ved vores hovedstad og besøger gerne byen fra tiden til anden for nu lige at se, om den stadig står, som den skal. Og der er da heller ingen tvivl om, at København er en dejlig og ikke mindst sikker by at færdes i, og med attraktioner som Tivoli, Kronborg og Den Lille Havfrue står København stærkt i seværdigheder, der lokker tusindvis af turister til byen år efter år. Herudover huser København nogle af verdens bedste restauranter og fristaden Christiania, så der er ingen tvivl om, at der er nok at opleve, når du en gang i mellem tager turen til hovedstaden. Københavns historiske perspektiver med nedbrænding, krig og ødelæggelse er også virkelig interessant at dykke ned i, og det er i virkeligheden kun de færreste, der har nogen anelse om, hvor stor betydning vores egen hovedstad har spillet i Europas samlede historie. København er med andre ord en fantastisk by, men samtidig også en utrolig dyr by, at bo og leve i. Det er faktisk sådan, at København er blandt Europas dyreste byer, hvorfor billige hoteller i København kan være vanskelige at finde.

Seværdigheder i København

Som beskrevet ovenfor er København så meget mere end bare den Lille Havfrue og Tivoli, som vi danskere ellers ynder at bruge mange af vores sommerdage i. Mange danskere er overraskende blanke, når spørgsmålene om vores hovedstad rammer dem, og derfor vil vi herunder foreslå nogle seværdigheder, der kan bidrage til din viden om byen København.

Nationalmuseet

Langt de fleste ved, at der i København er et museum, der fra tid til anden modtager danefæ og andre effekter, der på en eller anden måde relaterer til folkets historie, men det er langt fra alle, der har trådt ind i den imponerende bygning, Nationalmuseet. På Nationalmuseet kan du lære ufatteligt meget om både København og Danmark og se landskendte effekter, som f.eks. Guldhornene, med dine egne øjne. Det er en kulturel åbenbaring, som vi under alle at opleve!

Amalienborg og slotshaven

Når du er i København, så er det et absolut must at se Amalienborg, hvor hele den danske kongefamilie har til huse. Man kan synes om monarkiet, hvad man vil, men bygningerne er imponerende og formidable, og når den kongelige livgarde har vagtskifte, trækker det mange turister til. Danmark har verdens ældste monarki, så den kulturelle og historiske baggrund kan opleves helt tæt på. Herudover hører der en fantastisk smuk have til slottet, der ligeledes er en stor oplevelse.

Kronborg

Sagnet om Holger Danske er et sagn, der stammer helt tilbage fra den tid, hvor København og Danmark var i endeløs krig med svensken, men endelig så ud til at have udkæmpet det sidste slag. Sagnet siger, at Holger Danske vil rejse sig fra sin dybe søvn og forsvare Danmark, hvis vi igen skulle komme i krig. Om dette sker eller ej er til diskussion, men Holger Danske sidder i fuld størrelse i Kronborgs kasematter, hvor han kan opleves. Herudover huser Kronborg de danske kronjuveler, der også er meget historiske og pragtfulde at se på. Med andre ord er Kronborg et must-see på din tur til København!

Hvordan finder jeg så billige hoteller i København?

Som tidligere nævnt er København en af Europas dyreste byer at bo og leve i, og det kan derfor i nogen grad være svært at finde billige hoteller i byen. Her gælder det især, at parametre som f.eks. nærheden til Rådhuspladsen og andre vigtige turist-spots er meget afgørende for den pris, du skal betale. Af netop denne grund vil vi gerne afsløre for dig, hvordan du kan finde billige hoteller i København.

Søg mod mindre steder væk fra centrum

Det allervigtigste og bedste råd til billige hoteller i København er, at du skal søge væk fra den indre by. Selvom byens liv er det, man kommer efter, så kan man meget hurtigt blive flået, hvis man tager det første og bedste hotel ved siden af f.eks. Rådhuspladsen. Vælger du at søge væk fra centrum og ud i nogle af de mindre prætentiøse kvarterer, som f.eks. på Vestegnen eller på Amager, så vil du meget hurtigt finde ud af, at hotellerne er billige og til at komme i nærheden af – uden at du behøver at gå på kompromis med kvaliteten. Der er ikke noget problem i, ikke at bo helt inde i centrum af København, da byens S-togs system er meget udbygget og let tilgængeligt – om end en anelse dyrt!

Skolernes ferier er et no-go

Som med alle andre byer er København svær at komme i nærheden af, når vi rammer omkring skolernes ferier (vinterferien, efterårsferien og sommerferien). Priserne skyder i vejret alle steder, og du kan komme til at betale en god overpris for det nøjagtigt samme hotel. Derfor gælder det helt generelle råd: Undgå at bestille ophold i højsæsonen! Dette er selvsagt lettere sagt end gjort, men du vil få meget mere for pengene, og hvis du tilmed skal i Tivoli, så vil der være meget kortere kø ved forlystelserne. Derfor: For billige hoteller i København skal du undgå perioden omkring skolernes ferier.

Eksempler på gode og billige hoteller i København

Der er ufattelig mange hoteller i og omkring København, og det kan være noget uoverskueligt, at skulle sortere i de mange tilbud. Derfor har vi været så flinke at udpege et par gode, og fremfor alt billige hoteller i København for dig herunder!

Wittrup Motel Albertslund

Søger du væk fra byen og ud i forstæderne, kan du, som skrevet, få nogle gode tilbud på overnatninger. Wittrup Motel beliggende i Albertslund er et to-stjernet motel med udmærkede værelser og nærhed til S-tog ind til byen. Du får et dobbeltværelse for omkring 500 kr. pr. nat, hvilket er et fund i omegnen af København. Med andre ord: Et rigtig godt bud på et af de billige hoteller i København.

Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade

Insisterer du på at bo centralt, kommer Wakeup Copenhagen ind i billedet med et relativt godt tilbud. Du kan for ca. 900 kr. pr. nat nyde godt af et hotelværelse med dobbeltseng og eget badeværelse, som tilmed ligger ca. 0,5 km fra Rådhuspladsen. Herudover er der gratis WiFi og nærhed til alt det, du kunne have brug for. Et relativt billigt hotel med fantastisk beliggenhed.