Indlæser kort
Visning
Normal Midnight Family Fest Open dark Riverside Ozan
Min placering Fuld skærm

Populære hoteller

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Shaftesbury Metropolis London Hyde Park

  78-84 Sussex Gardens, London W2 1UH, Storbritannien

727 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
citizenM Tower of London

  40 Trinity Square, London EC3N 4DJ, Storbritannien

1.004 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Park Avenue Belgravia

  106-108 Ebury St, Belgravia, London SW1W 9QD, Storbritannien

934 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
The Hari London

  20 Chesham Pl, Belgravia, London SW1X 8HQ, Storbritannien

2.585 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Thistle Euston

  Cardington St, Kings Cross, London NW1 2LP, Storbritannien

995 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Regency Hotel Parkside

  25 Nottingham Pl, Marylebone, London W1U 5LL, Storbritannien

1.142 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Radisson Blu Edwardian Grafton

  130 Tottenham Court Rd, Fitzrovia, London W1T 5AY, Storbritannien

787 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Somerset Hotel

  6 Dorset Square, Marylebone, London NW1 6QA, Storbritannien

311 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
La Suite West – Hyde Park

  41-51 Inverness Terrace, London W2 3JN, Storbritannien

1.004 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Best Western Mornington Hotel Hyde Park

  12 Lancaster Gate, London W2 3LG, Storbritannien

537 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Park Plaza Riverbank London

  18 Albert Embankment, Lambeth, London SE1 7TJ, Storbritannien

849 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
The Premier Notting Hill

  5-7 Prince's Square, London W2 4NP, Storbritannien

727 kr. avg/night

London - The Great Capital of Britain

London er på mange måder en imponerende by. Det er først og fremmest den måske mest historiske hovedstad i hele Europa, da den har været igennem alle de krige og dermed alle de strabadser, som England og Storbritannien har måttet gennemgå gennem verdenshistorien. London har altid været den kronede galionsfigur på det store skib, som Storbritannien må siges at have været altid, og det viser sig tydeligt, når du graver lidt i overfladen på denne ellers moderne storby. Udover den massive historiske indflydelse er London også kendt som en førende by indenfor mode, kunst og litteratur, og der bliver hvert år pumpet uanede mængder af kulturelle produkter ud af byen med de 5 millioner indbyggere. Herudover tegner byen sig som et magtcentrum i Europa, der vel egentlig kun kan overgås af Berlin i Tyskland, og som har massiv indflydelse på verdensøkonomien og verdenssituationen. Den britiske høflighed og glæde ved et godt arrangement skinner ligeledes igennem i denne pulserende storby, hvor pubbene hver dag bliver fyldt op med glade mennesker, der lige skal have en enkelt ’pint’ eller to efter arbejde. London er altså på alle tænkelige måder en stor hovedstad – både for Storbritannien og for verden generelt!

Seværdigheder i London

Det siger sig selv, at en by som London har næsten uanede muligheder for enhver, der interesserer sig fra alt mellem sport, højkulturelle oplevelser eller historiske bygninger og rammer. Det er derfor utrolig svært at vælge nogle seværdigheder ud, der bare skal ses, fordi byen er utrolig alsidig. Vi har dog herunder valgt nogle af de seværdigheder, som du simpelthen ikke kan komme udenom, når du besøger London!

Big Ben, House of Parliament og London Eye

Presset sammen inde i det helt centrale af London ligger der på rad og række af interessante bygningsværker og historiske vidnesbyrd, hvoraf de tre ovenstående er absolutte must-sees! Big Ben troner op i enden af parlamentsbygningen, og du vil med garanti blive voldsomt imponeret af dens størrelse og format. Den fuldender det fantastiske House of Parliament, der får vores Christiansborg til at blegne, og som bare er utrolig smukt udført med mange timers fokus på detaljer! Til sidst er du simpelthen nødt til at beundre det fantastiske pariserhjul, London Eye, der troner frem på flodbredden. Dette hjul er imponerende i både dagslys og med lys på om natten, og hvis du betaler prisen, kan du ligeledes komme op i det og nyde en enestående udsigt ud over det indre London! Disse tre store syn er med andre ord ikke til at komme uden om, når du er i London!

Tower of London og Wembley stadion

Ovenstående er to vidt forskellige boldgader, hvad angår seværdigheder, hvor det ene nok vil bejle mere til dig end det andet! Tower of London er Londons ældgamle kongefæstning, hvor historien for alvor bliver holdt i hævd. Oplev de verdenskendte Beefeaters, der lukker fæstningen hver aften, og se samtidig den imponerende samling af de britiske kronjuveler – en oplevelse i særklasse for de historisk interesserede!

I den helt anden ende af skalaen finder vi Wembley Stadium. Denne enorme multiarena, der fungerer som hjemmebane for det engelske fodboldlandshold, vil få det til at gibbe i enhver sportsidiot! Stadionet kan rumme hele 90.000 tilskuere og er det største stadion i Europa, der kan overdækkes med tag. Du kan samtidig opleve det tilstødende museum, hvor alle de engelske trofæer er udstillet! En fantastisk oplevelse på alle leder og kanter!

Hvordan finder jeg så billige hoteller i London?

Det siger sig selv, at London, på grund af dens størrelse og dens popularitet som turistby, bestemt ikke er en billig by at bo og befinde sig i. Hotellerne kan i denne sammenhæng være ekstremt dyre, hvis du kommer for tæt på nogle af de store seværdigheder, og det kan derfor være svært at finde billige hoteller i London. Dette vil vi dog gerne hjælpe dig med her, så prisen ikke skal være en undskyldning for, at du tager turen over Nordsøen!

Book hellere en forlænget weekend i foråret end en uge om sommeren!

Selvom det er lettere sagt end gjort at få fri fra arbejde udenfor de store industriferier, så er det bedste råd til de billige hoteller i London at feriere udenfor de helt store turistuger. Dette gælder især sommerferien, hvor der er stor rift om hotellerne i London, og hvor priserne derfor ofte får et godt nyk opad. I stedet kan det anbefales at overveje en forlænget weekend i slutningen af foråret, hvor der er masser af billige hoteller i London og de omkringliggende områder! Du får tilmed et lidt sjovere klima at rende rundt i, hvis du ferierer på dette tidspunkt i London, hvorfor det på alle måder er en bedre løsning, hvis du ønsker at opleve byen!

Søg længere væk og vælg efter dine behov

Mange mennesker har en tendens til at ville have det bedste af det bedste, når de søger efter hoteller på internettet. Dette er fuldt ud forståeligt, men det er samtidig voldsomt unødigt, da de fleste ofte ikke har behov for alle de ting, som f.eks. tilbydes på et 4- eller 5-stjerners hotel. Det er derfor klart anbefalet, at du på forhånd gør op med dig selv, hvad dine behov for et hotelværelse er. Herudover kan et godt tip til billige hoteller i London være, at du skal søge lidt væk fra den indre by. Dette lyder måske dumt, når det er den indre by, du vil opleve, men du kan spare rigtig mange penge ved at søge længere væk fra denne. Den offentlige transport i London er verdensklasse, så det betyder stort set ingenting, om du bor 5 eller 10 km fra centrum!

Eksempler på gode og billige hoteller i London

De forskellige hotelsammenligningssider kan være en jungle at bevæge sig rundt i, og vi har derfor fundet et par gode bud på gode og billige hoteller i London for dig herunder. Hotellerne er gode til dig, der rejser på et budget, men samtidig forlanger en vis standard af dit hotel!

Lucky 8 i Stratford

Lucky 8 er det perfekte kompromis, der sikrer dig en fornuftig pris på omkring 550 kr. pr. nat i et dobbeltværelse og sikrer dig en høj kvalitet. Dette 4-stjernede hotel ligger i en forstad til London kaldet Stratford, men med offentlig transport er du inde i indre by i løbet af ca. 20 minutter. Du får herudover bl.a. gratis internet, og det er dermed et godt bud på et af de billige hoteller i London.

LSE Rosebery Hall

Vil du have et hotel, der stadig er et af de billige hoteller i London, men som ligger lidt mere centralt, så kan LSE Rosebery Hall være et godt bud til dig! Hotellet har flotte 3-stjerner, og du kan få et dobbeltværelse til omkring 600 kr. pr. nat. Hotellet ligger relativt tæt på indre by og med gode muligheder for offentlig transport. Med andre ord et godt eksempel på et af de billige hoteller i London!