Indlæser kort
Visning
Normal Midnight Family Fest Open dark Riverside Ozan
Min placering Fuld skærm

Populære hoteller

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
The Hotel at Times Square

  59 W 46th St, New York, NY 10036, USA

922 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
The Gallivant Times Square

  234 W 48th St, New York, NY 10036, USA

762 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Hilton Garden Inn Central Park South

  237 W 54th St, New York, NY 10019, USA

1.029 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Park Central New York

  870 7th Ave, New York, NY 10019, USA

841 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Broadway at Times Square Hotel

  129 W 46th St, New York, NY 10036, USA

759 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
DoubleTree by Hilton Metropolitan New York City

  569 Lexington Ave, New York, NY 10022, USA

914 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Hotel Pennsylvania

  401 7th Ave, New York, NY 10001, USA

800 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
DoubleTree by Hilton New York Times Square South

  341 W 36th St, New York, NY 10018, USA

867 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
The Paul, an Ascend Hotel Collection Member

  32 W 29th St, New York, NY 10001, USA

996 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Hudson New York, Central Park

  358 W 58th St, New York, NY 10019, USA

881 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Conrad New York

  102 North End Ave, New York, NY 10282, USA

1.907 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
RIU Plaza New York Times Square

  305 W 46th St, New York, NY 10036, USA

914 kr. avg/night

New York - Det pulserende ”Big Apple”

New York. Bynavnet alene giver næsten én en klump i halsen, og det er da heller ikke uden grund, at New York har en form for ærefrygt over sig. Byen er kendt for dens mange, imponerende skyskrabere og dens voldsomme rolle i nyere tids historie, og det er ikke for sjov, at New York kaldes ”byen, der aldrig sover” – der er altid liv i den 8,6 millioner mennesker store by! Du vil med garanti føle dig velkommen fra dag 1, da newyorkerne – modsat deres ry – faktisk er utrolig venlige og imødekommende overfor turister. Gå på opdagelse i centrum af det finansielle distrikt, hvor skyskraberne gør, at der næsten ikke kommer sol til gaden, eller udforsk den enorme Central Park, der ligger midt på Manhattan, og dækker hele 3,4 kvadratkilometer! Uanset hvad, der interesserer dig, så vil du finde det i New York, der dækker alle baser: Fra kulturelle indtryk til historiske steder – fra sportsarenaer til powershopping. Der findes muligvis ikke en mere alsidig by på verdenskortet, og denne multikulturelle by er et sted, som du skal opleve, inden du dør!

Seværdigheder i New York

Som allerede beskrevet er New York en utrolig alsidig by, hvor der er nok seværdigheder til at dække en flere uger lang rejse til denne fantastiske metropol. Når det så er sagt, så er der nogle seværdigheder, som du bare ikke må misse i storbyens trængsel og alarm, da de er imponerende, tankevækkende og ligefrem rørende. Disse vil vi gerne give dig et indblik i her!

Statue of Liberty (Frihedsgudinden)

Én af de oplevelser, du ikke må gå glip af, når du er i New York, er at besøge den lille ø ved navn Staten Island, hvor du vil finde verdens måske mest kendte skulptur: Frihedsgudinden. Vogtende over det enorme Atlanterhav har hun siden 1886, hvor franskmændene skænkede hende til byen, stået og budt immigranter og turister velkommen, og det er voldsomt imponerende at stå for foden af statuen og betragte det enorme monument. Du kan gøre oplevelsen endnu vildere ved at tage turen op i statuen og nyde den betagende udsigt – en aktivitet du dog skal planlægge måneder i forvejen! Frihedsgudinden er New Yorks vartegn, og du må ikke gå glip af dette syn, når du besøger ”The Big Apple”!

9/11 Memorial Center

Den mere alvorlige del af turistturen er et besøg i det museum, der er bygget for at mindes og fortælle historien om de i alt ca. 3000 mennesker, der døde i det forfærdelige terrorangreb mod World Trade Center i 2001. Du vil med garanti blive voldsomt berørt, når du kommer ind i det lille rum, hvor alle ofrenes ansigter stirrer på dig, og denne følelse vil helt sikkert forstærkes, når du udenfor oplever de to enorme fontæner, der er lavet i kraterne fra tvillingetårnene. En meget voldsom oplevelse, der dog bestemt skal mærkes på egen krop for at forstå den tragedie, terrorangrebet har været for newyorkerne, og helt bestemt en seværdighed, som du bør overveje.

Empire State Building

Når du er i New York må du heller ikke snyde dig selv for det syn, der venter dig på toppen af den verdensberømte Empire State Building. Bygningen, der er 381 meter høj og verdensberømt for sin rolle i sange og film, giver en fantastisk udsigt over hele New York, hvor specielt synet ud mod det finansielle centrum er fantastisk! Vi kan anbefale, at du besøger bygningen, lige før solen begynder at gå ned mod skyskrabernes toppe – det er et utroligt syn!

Hvordan finder jeg så billige hoteller i New York?

New Yorks størrelse og høje status hos turisterne bevirker i høj grad, at byen bestemt ikke er en billig by at bo i, og der er stor rift om de billige hoteller i New York af netop denne grund. Det kan derfor være svært at rejse til New York på et lidt strammere budget, men dette vil vi gerne hjælpe dig med her! Derfor har vi samlet nogle gode råd til, hvordan du finder billige hoteller i New York.

Vælg hoteller, der er relativt langt fra downtown Manhattan

Det måske bedste råd til at finde de billige hoteller i New York er, at du er nødt til at søge væk fra det interessante, men også utroligt dyre Manhattan. Hovedøen, der ligger midt i New Yorks hjerte, er det klart mest besværlige område at finde tilnærmelsesvis billige hoteller i, og du gør derfor klogt i at søge længere fra netop Manhattan. Dette betyder, at bydele, som f.eks. Queens, Brooklyn og Astoria, er langt mere interessante i forhold til at finde de billige hoteller i New York. Områder som Brooklyn har, grundet sit ry som et lidt hårdt område, masser af billige hoteller, men du skal ikke frygte for dit liv i disse områder – de er stort set ligeså fredelige, som man kunne forvente i en by af New Yorks størrelse. Søg derfor væk fra Manhattan, hvis du ønsker at finde billige hoteller i New York!

Undgå ferier og tiden omkring Thanksgiving og Independence Day

Hvis du gerne vil have billige hoteller i New York, så gælder det, som altid i byer af den størrelse, at du skal tage til byen i de perioder, hvor der vil være færrest turister. Dette gælder især perioderne omkring sommerferien og juleferien, hvor byen ofte er fyldt til renden med turister. Herudover er det værd at holde sig de amerikanske højtider for øje, da de billige hoteller i New York typisk bliver dyrere op til disse helligdage og højtider!

Eksempler på gode og billige hoteller i New York

Vi kender udmærket til den frustration, som det, at søge efter de billige hoteller i New York, kan afføde, og netop derfor vil vi også gerne hjælpe dig med et par gode bud på fantastiske, men frem for alt billige hoteller i New York, som du evt. kan tage et kig på!

Lefferts Manor Bed and Breakfast

Lefferts Manor er måske et af de bedste bud på et af de billige hoteller i New York! Dette 3-stjernede hotel ligger i Brooklyn og kan tilbyde et dobbeltværelse med dertilhørende WiFi for ca. 500 kr. pr. overnatning. Hotellet er beliggende ca. 7 km fra Wall Street, men med den upåklagelige offentlige transport er du stadig meget tæt på den indre by. Et fantastisk bud til dig, der gerne vil finde et af de billige hoteller i New York!

Pod 51

Et lidt dyrere alternativ, der dog stadig falder indenfor de billige hoteller i New York, er Pod 51. Det 3-stjernede hotel ligger på Manhatten – tæt på St. Patrick’s Cathedral – og kan tilbyde et dobbeltværelse med gratis WiFi til omkring 600 kr. pr. nat. Hotellets beliggenhed er i top, og det har gode anmeldelser fra tidligere gæster – du skulle altså kunne få en god nats søvn hos Pod 51!