Indlæser kort
Visning
Normal Midnight Family Fest Open dark Riverside Ozan
Min placering Fuld skærm

Populære hoteller

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Hotel Hauteville Opera

  41 Rue d'Hauteville, 75010 Paris, Frankrig

588 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Hôtel Le Rocroy

  13 Rue de Rocroy, 75010 Paris, Frankrig

485 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
The Element Hotel

  3 Rue d'Aix, 75010 Paris, Frankrig

429 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Est Hotel

  49 Boulevard de Magenta, 75010 Paris, Frankrig

372 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Hotel Brady – Gare de l’Est

  31 Boulevard de Strasbourg, 75010 Paris, Frankrig

484 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Best Western Opera Batignolles

  165 Rue de Rome, 75017 Paris, Frankrig

588 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Art Hotel Batignolles

  110 Rue Legendre, 75017 Paris, Frankrig

428 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Hotel des Batignolles

  26-28 Rue des Batignolles, 75017 Paris, Frankrig

402 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Timhotel Berthier Paris 17

  4 Boulevard Berthier, 75017 Paris, Frankrig

513 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
HotelHome Paris 16

  36 Rue George Sand, 75016 Paris, Frankrig

1.250 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Hotel Elysées Flaubert

  19 Rue Rennequin, 75017 Paris, Frankrig

678 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Gardette Park Hotel

  1 Rue du General Blaise, Paris, Paris, 75011, Frankrig

387 kr. avg/night

Paris - Byernes by

Ovenstående statement virker måske højrøvet og som et udtryk for franskmændenes slet skjulte arrogance, men navnet giver i virkeligheden rigtig god mening, når man tænker på alle de fantastiske oplevelser, man kan være helt tæt på i denne formidable europæiske hovedstad. Paris rummer så meget skønhed og charme, og det franske folk er behagelige at omgås, når man møder dem på sin vej. Byen har for alvor excelleret indenfor områderne kunst og gastronomi, hvor sidstnævnte er verdensberømt for dets smag og udfordrende retter. Paris er især en by for de kunst- og kulturinteresserede, da byen rummer utallige museer og seværdigheder, der emmer af kunstnerisk frihed og historiske øjeblikke. Her kan i flæng nævnes Louvre, Eiffeltårnet og Triumfbuen, der er klare vartegn for byen. Du kan opleve en historisk hovedstad med rødder tilbage til Europas første demokrati, hvor den franske revolution har sat sit tydelige præg. Alt i alt er Paris kort sagt en betagende by, som man ikke kan komme nok tilbage til, og det er derfor ikke sært, at byen kaldes for byernes by.

Seværdigheder i Paris

Paris er på mange måder en by, der skal opleves efterhånden, som man støder på de mange kulturelle og historiske seværdigheder på ens vej. Der er dog nogle klare favoritter, når man ser på populariteten af seværdigheder, og nogle af disse vil vi kort nævne her.

Eiffeltårnet

Eiffeltårnet blev åbnet for offentligheden i 1889 og har siden dengang stået som det mest ikoniske vartegn for byen. Tårnet er 324 meter højt, og der er hele 1665 trappetrin til toppen. Fra det øverste udsigtsdæk er der en formidabel udsigt over hele Paris by, og det kan derfor ikke anbefales nok at forcere trapperne eller tage de mange elevatorer derop. Tårnet tiltrækker over 5,5 mio. turister om året, og det er med afstand Paris’ mest populære turistmål!

Triumfbuen og Champs- Élysées

Triumfbuen, der blev opført af Napoleon for at hylde den franske hær, tårner op for enden af den ikoniske og snorlige gade Champs- Élysées i det indre Paris. Dette er et fantastisk syn og vidner om Frankrigs historisk succesfulde hær, og det er et betagende og imponerende syn, når man står foran den. Selve Champs- Élysées er bedst kendt som opløbsstrækningen til målstregen i Tour de Frances sidste etape, og den huser alle de dyre og eksklusive butikker og bilfirmaer.

Louvre

Det mest berømte museum i hele verden. Med sit ikoniske, pyramideformede glastag og det bedst kendte maleri i verden, Mona Lisa, er Louvre et must-see, når du befinder dig i byen. Gå på opdagelse i det enorme underjordiske museum, der huser billeder af alle de største kunstnere, verden nogensinde har set, og bliv imponeret af det fantastiske konstruktionsarbejde, der ligger bag museet. Louvre er en af Paris’ mest besøgte seværdigheder.

Hvordan finder jeg så billige hoteller i Paris?

Paris er i den grad ikke nogen billig by at bo i som turist. Turismen er én af de bærende søjler i Paris’ økonomiske bygning, og langt de fleste hoteller ved udmærket godt, hvad de skal have for deres værelser. Der er dog nogle ting, som kan influere prisen, således at du kan finde billige hoteller i Paris, og disse vil vi gerne afsløre for dig her.

Undgå højsæsonen

Som du sikkert allerede ved, bliver priserne skruet gevaldigt op i turistprægede områder i de såkaldte højsæsoner. Men hvornår er det lige det er? Generelt kan man sige, at priserne på hoteller i Paris i skolernes sommerferie (ugerne 26-33) typisk er meget høje. Dette er meget logisk, da der er stor efterspørgsel på selv de, på papiret, dårligste hoteller. Ligeledes gælder det, at priserne kan ligge højere i perioden omkring jul og nytår, da mange gerne vil opleve byernes by ved denne lejlighed. Du kan derfor sagtens finde billige hoteller i Paris, hvis du holder dig fra disse særlige perioder!

Søg længere væk fra centrum

Selvom det kan være rart at være tæt på byens pulserende liv hele tiden, så kan der være utrolig mange penge at spare for dig og din familie, hvis i vælger et hotel, der ligger lidt længere uden for byen. Nej, i får ikke nødvendigvis udsigt til Eiffeltårnet, men til gengæld kan i finde billige hoteller i Paris, hvis i går lidt på kompromis med beliggenheden. I Paris er 5-10 km fra centrum ikke særlig langt væk, og da metronettet er særdeles godt udbygget i Paris og omegn, vil det ikke tage jer lang tid at komme ind til centrum. Med andre ord får i de billige hoteller i Paris i de omkringliggende kvarterer! Vil i ikke gå helt på kompromis med beliggenheden, så kan der også spares penge ved at holde sig væk fra områderne lige ved siden af de store turistattraktioner og ved at vælge et 3-stjernet hotel frem for et 4- eller 5-stjernet hotel.

Eksempler på gode og billige hoteller i Paris

Vi ved udmærket godt, hvor svært det kan være at navigere rundt i junglen af hoteller i en storby som Paris, og derfor har vi herunder fundet et par eksempler frem til dig, der bare gerne vil have et godt og billigt hotel uden at bruge for mange kræfter på at lede efter det!

Windsor Opera

Windsor Opera er et perfekt eksempel på et billigt hotel i Paris, hvor du ikke skal gå på kompromis med placering og kvaliteten. Hotellet har 4 stjerner, fri WiFi og ligger kun få minutters gang fra en metrostation og kun 1,5 km fra Louvre og centrum. Værelserne er lidt små, men de er af fin kvalitet. For et dobbeltværelse uden for højsæsonen skal du af med ca. 700 kr. pr. nat, hvilket gør det til et fantastisk eksempel på de billige hoteller i Paris.

Champs-Elysées Friedland

Er du villig til at give en smule mere pr. nat (ca. 900 kr.), så kan du faktisk komme til at bo på selve Champs Elysees uden at skulle rippe din pengepung fuldstændigt. Dette 4-stjernede hotel har gode anmeldelser fra tidligere gæster og tilbyder et værelse med dobbeltseng til ovenstående pris. Du er kun 0,8 km fra triumfbuen, hvilket giver hotellet den perfekte location!