Indlæser kort
Visning
Normal Midnight Family Fest Open dark Riverside Ozan
Min placering Fuld skærm

Populære hoteller

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Sheraton Parco De’ Medici Rome Hotel

  Via Salvatore Rebecchini, 39, 00148 Roma, Italien

572 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Hotel Contilia

  Via Principe Amedeo, 81, 00185 Roma, Italien

289 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Eurostars International Palace

  Via Nazionale, 46, 00184 Roma, Italien

400 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Hotel Pulitzer Roma

  Via Guglielmo Marconi, 905, 00146 Roma, Italien

356 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Augusta Lucilla Palace

  D'Azeglio, Via d'Azeglio, 24, 00184 Roma, Italien

610 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Hotel Re Di Roma

  Via Vercelli 21, 00182 Rome, Italien

364 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Hotel Alexandra

  Via Vittorio Veneto, 18, 00187 Roma, Italien

341 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Boncompagni Suite

  Via Boncompagni, 79, 00187 Roma, Italien

549 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Hotel Embassy

  Via Antonio Salandra, 6, 00187 Roma, Italien

334 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Fragrance Hotel St.Peter

  Via di Monte del Gallo, 36, 00165 Roma, Italien

267 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Cardinal Hotel St. Peter

  Via Leone Dehon, 71, 00165 Roma, Italien

390 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Selene Style Hotel

  Via del Viminale, 8, 00184 Roma, Italien

555 kr. avg/night

Rom - Den historiske by

”Rom blev ikke bygget på én dag”. Sådan er der et gammelt ordsprog, der siger, og dette er da heller ikke tilfældet for selve byen Rom, der gennem mange forskellige tider har udviklet sig til den metropol, som det må siges at være i dag. Rom har oplevet at blive angrebet fra højre og venstre og har været et centralt sted for magtens fordeling i Europa, siden Romerrigets indtog i gammel tid. Byen har været i gennem en masse, og den bærer da også præg af både fantastisk arkitektur og krigsminder og -monumenter, der vidner om byens tidligere storhedstider. Men Rom er dog ikke kun en fantastisk interessant by med de historiske briller på! I nyere tid er Rom blevet en højt skattet mode-by, hvor mange af de store designere har hovedsæde, og den italienske charme og fantastiske madlavning er ligeledes i top i denne utrolige by, der huser hele 2,7 millioner romere. Rom er faktisk den tredje mest besøgte turistattraktion i Europa, og når du først har været der én gang, vil du med garanti også drømme dig tilbage til denne pragtfulde, italienske hovedstad, hvor der er nok at lave!

Seværdigheder i Rom

Rom er i den grad et turist-hotspot, når det kommer til seværdigheder og attraktioner, og der er så mange forskellige ting, som man bare MÅ se, når man er i byen. Alle disse kan vi desværre ikke nævne her, men vi vil kort komme ind på nogle af de turistattraktioner, som du bare SKAL se, når du er i Rom!

Colosseum og Forum Romanum

Midt inde i den pulsende metropol ligger nogle af de mest imponerende bygningsværker, som verden nogensinde har set. Her er der naturligvis tale om det ikoniske Colosseum og det historiske Forum Romanum, der viser de helt klassiske romerske værdier frem på bedste vis! Colosseum er det kæmpe store amfiteater, der blev bygget under kejser Titus, og som dengang husede de berømte gladiatorkampe på liv og død. Den dag i dag er teateret utrolig velbevaret, og du kan virkelig mærke historiens vingesus, når du træder ind på tilskuerpladserne – det er virkelig et imponerende syn! Kun 2 min. gang fra Colosseum finder du Forum Romanum, der var det gamle, centrale torv i Rom. I dag er bygningerne meget medtaget, men der findes stadigvæk ikoniske ruiner, som f.eks. Severusbuen og Saturntemplet, der er voldsomt imponerende. Begge disse ting SKAL du se, når du er kommet til Rom!

Peterskirken i Vatikanstaten

Midt i Roms indre finder du Vatikanstaten, der er verdens mindste, selvstændige stat, og som udelukkende huser den katolske kirkes øverste folk og deres medlemmer. Det er her, at Paven holder til, og det er her, at den hvide røg stiger op, når der sjældent vælges en ny pave. Centrum for Vatikanstaten er Peterskirken, som er katolikkernes helligste bygning og dens hovedsæde. Denne imponerende kirkebygning er verdens største kirke, og dens verdensberømte kuppel, som man kan komme op i, er voldsomt imponerende! Herudover ligger Det Sixtinske Kapel i forlængelse af kirken – et kapel, hvor den verdensberømte arkitekt og kunstner, Michelangelo har udsmykket vægge og lofter – et helt vanvittigt syn, som du simpelthen ikke må misse, når du er i Rom!

Hvordan finder jeg så billige hoteller i Rom?

Det siger sig selv, at Rom ikke nødvendigvis er en billig by at bo i, da det er en af verdens bedst besøgte byer, men der er dog nogle ting, som kan være gode at holde sig for øje, når man leder efter de billige hoteller i Rom. Disse vil vi gerne dele med dig her!

Besøg Rom i slutningen af foråret eller starten af efteråret

Når du begynder at overveje at tage en tur til Rom, så er det klart at anbefale, at du vælger en rejse, der forløber i løbet af det sene forår eller tidlige efterår. Dette hænger i høj grad sammen med, at du så undgår den meget travle sommerperiode, hvor hotelpriserne skyder i vejret, og byen er fyldt til bristepunktet med turister, og derudover stadig er sikret den dejlige varme, som Roms placering er garant for. Dermed finder du helt sikkert de billige hoteller i Rom, når du søger en ferie i denne periode. Udover den billigere pris på overnatninger vil du også få mere ud af dit ophold på dette tidspunkt, da temperaturen er lidt mere civiliseret, og du dermed kan være ude i den dejlige sol i det meste af dagen!

Søg væk fra det historiske centrum

Hvis du ønsker et af de billige hoteller i Rom, så er det et godt råd at søge lidt længere væk fra det historiske centrum, hvor langt de fleste af seværdighederne ligger. Selvfølgelig er det at foretrække, hvis man bor mere centralt, således at man kan gå rundt til de fleste ting, men den centrale placering gør også hotellerne dyrere, og du vil hurtigt finde ud af, at de billige hoteller i Rom typisk ligger længere væk fra centrum. Det er dog ikke noget problem for dig, som turist, da specielt den romerske metro kører relativt godt, og den er ovenikøbet ikke særlig dyr at benytte. Af netop denne grund betyder placeringen ikke det store, hvorfor du ligeså godt kan vælge et af de billige hoteller i udkanten af Rom!

Eksempler på gode og billige hoteller i Rom

Hvis du, på trods af de gode råd, føler, at det er en uoverskuelig opgave at finde et af de gode og billige hoteller i Rom, så forstår vi dig udmærket godt! Da både byen og udvalget af hoteller er utrolig stort, er det noget af en jungle at begive sig ud i, og netop derfor har vi herunder tilladt os at finde et par gode og billige hoteller i Rom, som måske kunne falde i netop din smag!

Hotel La Genziana

Et af de fantastiske, billige hoteller i Rom er Hotel La Genziana. Dette 3-stjernede hotel ligger et stykke udenfor byen, men de afsides omgivelser giver en ro, som du ikke vil kunne finde inde i byen. Du får et delt dobbeltværelse for ca. 390 kr. pr. nat, hvilket må siges at være yderst fordelagtigt! Herudover tilbydes der morgenmad på stedet (hvilket kan tilkøbes), og der er tilmed gratis WiFi til at dele feriebillederne på Facebook! Et fantastisk, intimt og fremfor alt et af de billige hoteller i Rom, der med garanti vil falde i din smag!

Des Artistes

Leder du efter et lidt mere centralt hotel, der ikke springer budgettet, så er Des Artistes et fantastisk bud! Det 3-stjernede hotel ligger godt 2 km fra Colosseum, og du kan få et delt dobbeltværelse for omkring 700 kr. pr. nat. Dette er lidt dyrere, men det er til gengæld et af de helt billige hoteller i det centrale Rom! Du får gratis WiFi med i prisen, og det er alt i alt det perfekte kompromis mellem pris, kvalitet og placering!