Indlæser kort
Visning
Normal Midnight Family Fest Open dark Riverside Ozan
Min placering Fuld skærm

Populære hoteller

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Hotel Costa Azul

  Avinguda de Gabriel Roca, 7, 07014 Palma, Illes Balears, Spanien

665 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Mirabó de Valldemossa

  Ctra. Valldemossa, 07170 Valldemossa, Illes Balears, Spanien

1.219 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
loftOtel canet

  Carretera de Esporles, Km. 1, 07190 Esporles, Illes Balears, Spanien

633 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Hotel Rural Son Mas

  Carretera Porto Cristo, Porto Colom, Porto Cristo 07680, Spanien

2.031 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
PortBlue Club Pollentia Resort & Spa

  Carretera Alcúdia, Km 2, 07400, Illes Balears, Spanien

409 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Nautic Hotel & Spa

  Carrer Virgili, 24, 07610 Can Pastilla, Balearic Islands, Spanien

532 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Hotel Binibona Parc Natural

  Carrer Binibona, s/n, Caimari, Selva, Mallorca, 1821, Spanien

1.188 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Aimia Hotel

  Calle Santa Maria del Camí, 1, 07108 Port de Sóller, Islas Baleares, Illes Balears, Spanien

878 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Canyamel Park Hotel & Spa

  Via de Melesigeni, s/n, Capdepera, Mallorca, 07589, Spanien

567 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Hotel d’Or

  Avenida Calonge s/n, Cala d Or, Santany, Mallorca, 07660, Spanien

318 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Club Hotel Tropicana Mallorca

  Cala Domingos, s/n, 07689 Mallorca, Illes Balears, Spanien

618 kr. avg/night

Billige hoteller i hele verden
Læs mere
Hotel Dalt Murada

  Almudaina, 6A, 07001 Palma, Illes Balears, Spanien

709 kr. avg/night

Mallorca - Én af danskernes foretrukne rejsedestinationer

Mallorca har i rigtig mange år været fast rejsedestination for rigtig mange danskere, der på alle tider af året valfarter til øen for at få stillet deres sult efter en smule sol og varme. Dette har været i gang siden 1950’erne, hvor danskerne for alvor fik øje på denne perle ud fra Spaniens østkyst – og man forstår da udmærket, hvorfor så mange vælger at tage på ferie på Mallorca. Øen fremstår som enhver turists våde drøm, da der ligger hotel efter hotel med havudsigt, og da øen i høj grad lever af turisme, så forstår langt de fleste engelsk og er meget åbne overfor fremmede. Denne hjertevarme befolkning er fantastisk at opleve, og du kan få dig en rigtig god badeferie på øens mange, dejlige strande. Er du mere til en kulturel ferie, så er Mallorca også et godt sted at feriere. Mange glemmer ofte, at Mallorca har været en vigtig ø for Spanien, da øen i høj grad kunne fungere som bastion, der holdt fjenderne væk. Af denne grund findes der slotte og fæstninger, som fortæller en god historie, og herudover er øen også kendt for sine fantastiske drypstenshuler, der bliver flittigt besøgt af de tilrejsende turister. Mallorca er altså en meget alsidig ø, hvor der er noget for enhver – om du er hungrende efter badeferie eller søger en varm og solrig ferie med kulturelle oplevelser!

Seværdigheder på Mallorca

Selvom klippeøen Mallorca er bedst kendt for sit dejlige vejr og fantastiske badestrande, så er øen dog også et virkelig interessant sted at besøge, hvis du er kulturelt- og naturinteresseret. Øen tilbyder alt fra slotte til fantastiske naturfænomener, der bl.a. tæller de fantastiske drypstenshuler. Derfor vil vi gerne vise dig nogle af de seværdigheder, som du SKAL se, når du er på Mallorca!

Drypstenshulerne Cuevas del Hams

Et absolut must-see på din ferie til Mallorca er de fantastiske drypstenshuler, som kaldes for Cuevas del Hams. Hulerne, der blev opdaget i 1905, er én af Mallorcas største seværdigheder, og der er mange forskellige stalaktit- og stalagmit-formationer, der helt sikkert vil imponere dig voldsomt. Hulerne er utrolig smukke, og der er flere forskellige steder, hvor der er sat lysshows op, der udnytter de mange, unikke formationer til at skabe smukke billeder. Du vil med garanti opleve at være målløs, og man virker helt underdanig, når man står i hulerne og ser naturen fra dens bedste side!

Det cirkulære slot, Bellver Slot

Et af de meget få helt cirkulære slotte i Europa findes knap 3 km fra Mallorcas hovedstad, Palma, og kaldes for Bellver Slottet. Denne fantastiske kreation blev skabt i det 14. århundrede til Kong James d. 2. af Mallorca, og står stadig den dag i dag som en utrolig arkitektonisk bedrift. Slottet ligger på toppen af en bakke med mageløs udsigt, og du vil helt sikkert blive imponeret af det syn, der møder dig på lang afstand. Slottet er meget langt fra de klassiske slotte i Danmark, og det er derfor helt sikkert et besøg værd, når du er på Mallorca!

”Hovedstaden” Palma

Når man nævner seværdigheder på øen Mallorca, så kan man heller ikke komme uden om øens største by, Palma. Palma er måske bedst kendt for dens meget turistede præg, men der er faktisk en del spændende og smukke seværdigheder, der gemmer sig bag byens ydre præg. Af disse kan der bl.a. nævnes den utrolig smukke katedral, som byen kan bryste sig af at have. Katedralen bærer præg af det gotiske look, som man også kender fra bl.a. regeringsbygningen i London, og det er imponerende, hvordan man kan udtænke og udføre så fantastisk en bygning. Dette, og mange andre, flotte syn vil vente dig i Mallorcas hovedstad, som du simpelthen skal opleve på nært hold!

Hvordan finder jeg så billige hoteller på Mallorca?

Mallorca har i mange år nydt godt af turisternes penge, og det bærer priserne på øen også præg af. Der er dermed skruet godt op for prisniveauet, når man ser det i forhold til fastlandet, hvorfor det ikke nødvendigvis er så let at finde billige hoteller på Mallorca. Det kan dog sagtens lade sig gøre, hvis du holder dig følgende ting for øje, når du bestiller din rejse.

Hold dig fra turistområderne!

Selvom det kan være yderst fristende at bestille et hotel, der ligger tæt på de kendte strande og på byen Palma, så er det oftest her, at du finder de klart dyreste priser på øen. Det er derfor klart at anbefale, hvis du vel at mærke søger de billige hoteller på Mallorca, at du søger til nogle af de områder på øen, der normalt ikke er kendt for turisterne. Dette kan være svært, da meget af øen netop er fokuseret på dette, men det er dog langt fra umuligt at finde frem til gode og billige hoteller på Mallorca, der også ligger i nærheden af både strand og by!

Overvej en ferie i det tidlige forår eller sene efterår

Mallorca er et feriested, der virkelig har fart på i sommerperioden, hvor priserne eksploderer på øen, pga. turisternes indtog. Derfor er det en rigtig god ide at lede efter billige hoteller på Mallorca i perioden fra det sene efterår og til det tidlige forår, hvor vejret er lidt mere svingende, men hvor hotellerne er overraskende billige. Det kan specielt anbefales at søge rejser i midten af marts måned, hvor vejret er stabilt og begyndende varmt, og hvor øen i den grad viser sig fra sin bedste side. Dermed får du både en bedre oplevelse, og du får adgang til de billige hoteller på Mallorca, der bare virker mere charmerende, når de ikke deles med tusindvis af andre danskere!

Eksempler på gode og billige hoteller på Mallorca

Hvis du er blevet draget mod en ferie på Mallorca, men ikke ved, hvor du skal finde gode og billige hoteller på øen, så skal du vide, at du er i samme båd som mange andre. Af netop denne grund har vi herunder udvalgt et par gode og billige hoteller på Mallorca, som du måske kan skimte mod, når du leder efter det perfekte hotel!

Viva Sunshine

Dette 4-stjernede hotel med det meget sigende navn er et rigtig godt hotel, der ikke slår bunden ud af dit budget! Du får et delt dobbeltværelse til en pris på ca. 300 kr., og inkluderet i denne pris er WiFi og adgang til hotellets store og flotte pool-område. Hotellet ligger på Mallorcas nordkyst, og du er dermed lidt mere afskåret fra de helt turistede områder! Et rigtig fint og, fremfor alt, et af de billige hoteller på Mallorca!

Universal Marqués

Dette 3-stjernede hotel ligger lige ud til stranden på den lidt mere attraktive sydkyst, hvor vindforholdene er helt perfekte til afslapning på stranden! Hotellet tilbyder et delt dobbeltværelse til ca. 400 kr., og i denne pris er der endda inkluderet en god morgenmad. Endnu et godt eksempel på de gode og billige hoteller på Mallorca, som du bestemt kan booke dig ind på med god samvittighed!